آدرس:

کرمانشاه، پارک علم و فن آوری رازی

تلفن:

09390891341

طرح ملی منادا با محوریت آموزش و تولید محتوا در فضای مجازی

طرح ملی منادا با محوریت آموزش و تولید محتوا در فضای مجازی

در راستای جهاد تبیین و مقابله با آسیب‌های اجتماعی ناشی از فضای مجازی، طرح ملی «نوآوری اجتماعی دیجیتال» با هدف شناسایی، کنترل و کاهش این آسیب‌ها توسط مرکز نوآوری دیجیتال ایران (منادا) وابسته به وزارت کشور و سازمان امور اجتماعی کشور طراحی و ابلاغ شده است. این طرح با همکاری دانشگاه شهید بهشتی، سازمان‌های مردم‌نهاد منتخب و سایر نهادهای مسئول، با محوریت آموزش، تولید محتوا و آگاهی‌بخشی در سطح ملی اجرا می‌شود.

 

یکی از ویژگی‌های مهم این طرح، انتخاب تنها یک سازمان مردم‌نهاد از هر استان جهت اجرای آن است. سازمان امور اجتماعی کشور با ارزیابی دقیق رزومه‌ها، سوابق فعالیت و آزمون‌های تخصصی، سازمان‌های شایسته را برای اجرای این طرح ملی برگزیده است. در این میان، سازمان مردم‌نهاد کنشگران فضای مجازی مفتخر است که به نمایندگی از استان کرمانشاه، موفق به اخذ این مسئولیت شده و اجرای این طرح ملی را عهده‌دار شده است. این انتخاب نتیجه سال‌ها فعالیت تخصصی، برنامه‌ریزی‌های منسجم و اجرای پروژه‌های موفق در حوزه فضای مجازی و آسیب‌های اجتماعی توسط این سازمان است.

 

در قالب این طرح، حداقل ۵۰ نفر از افراد و گروه‌های فعال در حوزه‌های مرتبط با فضای مجازی شناسایی و توسط دانشگاه شهید بهشتی آموزش داده خواهند شد. این دوره‌ها به منظور توانمندسازی فراگیران در زمینه تولید محتوای هدفمند، مؤثر و همسو با اهداف طرح طراحی شده است. پس از پایان دوره آموزشی، شرکت‌کنندگان با همراهی و هدایت سازمان “کنشگران فضای مجازی“، به تولید محتوای متنوع شامل ویدیوهای کوتاه، اینفوگرافیک، موشن‌گرافی، پوستر و سایر قالب‌های رسانه‌ای خواهند پرداخت. این محتواها با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی فضای مجازی طراحی و تولید می‌شوند.

READ  استراتژی و برنامه‌ریزی تولید محتوا

 

در ادامه، آثار تولیدشده در یک نمایشگاه استانی و ملی در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت و از برترین آثار تقدیر به عمل می‌آید. همچنین بخشی از این تولیدات در پلتفرم‌های دیجیتال و رسانه‌های عمومی جهت بهره‌برداری همگانی منتشر خواهد شد.

 

در مسیر شکل‌گیری و رشد این سازمان، شایسته است از جناب آقای حمید خسروی، مدیرکل محترم دفتر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه، قدردانی ویژه‌ای داشته باشیم. ایشان از نخستین مراحل تأسیس “کنشگران فضای مجازی“، بدون چشم‌داشت و همواره با دلسوزی و اشراف کامل نسبت به آسیب‌های نوظهور اجتماعی، به‌ویژه چالش‌های ناشی از فضای مجازی، راهنمایی‌های ارزشمندی در اختیار ما قرار داده‌اند. آقای خسروی را باید از جمله مدیرانی دانست که با نگاهی عمیق، دغدغه‌مند و مسئولانه، پیگیر مسائل روز اجتماعی هستند و تلاش بی‌وقفه‌ای برای پیشگیری و مقابله با این آسیب‌ها دارند. همراهی ایشان یکی از عوامل کلیدی در موفقیت‌های سازمان کنشگران فضای مجازی بوده است.

 

ما در سازمان مردم‌نهاد “کنشگران فضای مجازی“، با افتخار از تمامی علاقه‌مندان، فعالان اجتماعی، فرهنگی و دیجیتال دعوت می‌کنیم تا در این طرح ملی مشارکت کنند. اگر علاقه‌مند به شرکت در دوره‌های آموزشی این طرح و همکاری در تولید محتوای دیجیتال با هدف کاهش آسیب‌های فضای مجازی هستید، از طریق صفحه تماس با ما در وب‌سایت رسمی “کنشگران فضای مجازی” با ما در ارتباط باشید.